Preheat the oven to 180°C. Grate the cheese on a fine grater.
Разогрейте духовку до 180°C. Сыр натрите на мелкой терке.
Beat the eggs and add the ricotta to them, stir and add the grated Parmesan. Then add salt, pepper and nutmeg, mix thoroughly.
Взбейте яйца и добавьте к ним рикотту, перемешайте и добавьте тертый пармезан. Затем посолите, поперчите и добавьте мускатный орех, тщательно перемешайте.
Heat a frying pan with vegetable oil and fry the onion and garlic until golden brown. Then add the sausages.
Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте лук с чесноком до золотистого цвета. Затем добавьте колбаски.
Pour the egg and cheese mixture into a heatproof container, add the sun-dried tomatoes, then add the fried sausages with onions and garlic, and sprinkle basil on top.
В термостойкую емкость перелейте смесь с яйцами и сыром, добавьте вяленые томаты, затем добавьте обжаренные колбаски с луком и чесноком, а сверху посыпьте базилик.
Place in an oven preheated to 180°C for 20-25 minutes.
Поставьте запекаться в разогретую до 180°C духовку на 20-25 минут.