Wash the vegetables and dry with a paper towel. Peel the garlic. Preheat the oven to 180⁰C.
Овощи помойте и просушите бумажным полотенцем. Чеснок очистите. Разогрейте духовку до 180⁰С.
Grate the cheese on a coarse grater.
Сыр натрите на крупной терке.
Chop the garlic finely.
Чеснок порубите мелко.
Blanch the tomatoes. To do this, make cross cuts on them, place them in boiling water in a saucepan, and keep in boiling water for 1 minute. Then quickly plunge into ice water and remove the skin.
Помидоры бланшируйте. Для этого сделайте на них крестовые надрезы, опустите в кипящую воду в кастрюле, подержите в кипятке в течение 1 минуты. Затем резко опустите в ледяную воду и снимите кожицу.
Then place the tomatoes in a deep bowl and mash with a fork or puree until pureed.
Затем выложите помидоры в глубокую миску и разомните вилкой или пробейте блендером до состояния пюре.
Heat a frying pan with vegetable oil. Fry the minced meat for 4-5 minutes.
Разогрейте сковороду с растительным маслом. Обжарьте фарш 4-5 минут.
Add tomatoes to the minced meat. Stir. Simmer everything together until the liquid disappears.
Добавьте к фаршу томаты. Перемешайте. Тушите все вместе до исчезновения жидкости.
Salt and pepper to taste, add spices and garlic, stir.
Посолите, поперчите по вкусу, добавьте специи и чеснок, перемешайте.
Place a sheet of parchment on a baking sheet, place a sheet of pita bread on top and grease it with mayonnaise and sprinkle with grated cheese. Place a second sheet of lavash on top, also grease it with mayonnaise and sprinkle with cheese. Then put another sheet, grease it with mayonnaise and sprinkle with cheese.
На проивень выложите лист пергамента, сверху выложите лист лаваша и смажьте его майонезом и посыпьте тертым сыром. Сверху положите второй лист лаваша, тоже смажьте его майонезом и посыпьте сыром. Затем положите еще один лист, смажьте его майонезом и посыпьте сыром.
Place the prepared minced meat and canned champignons on top of the cheese and cover everything with cheese again.
Сверху на сыр выложите готовый фарш, консервированные шампиньоны и снова засыпьте все сыром.
Bake the pizza in the oven for 10 minutes at 180⁰C.
Выпекайте пиццу в духовке 10 минут при 180⁰С.
Pizza can be served with cheese, garlic or aioli sauce based on olive oil, chili, salt and pepper.
К пицце можно подать сырный, чесночный или соус айоли на основе оливкового масла, перца чили, соли и перца.