The hardest part of the recipe is leaving the house to get the pita bread, because you probably already have the rest of the ingredients, like cheese, garlic and herbs, in your refrigerator.
Самое сложное в рецепте — выйти из дома за лавашами, потому что остальные ингредиенты, такие как сыр, чеснок и зелень, наверняка уже есть у вас в холодильнике.
Wash the greens and peel the garlic.
Помойте зелень и очистите чеснок.
Cut the cheese into cubes.
Сыр нарежьте кубиками.
Grind cheese, garlic and herbs in a blender.
Измельчите в блендере сыр, чеснок и зелень.
Grease the pita bread with butter, pour shredded cheese onto half the pita bread and cover it with the other half.
Смажьте сливочным маслом лаваш, высыпьте на половину лаваша измельченный сыр и накройте его второй половиной.
Place the finished pita bread in the oven at 220 degrees for 15 minutes.
Поставьте готовые лаваши в духовку на 220 градусов на 15 минут.
When the cheese melts and the pita bread begins to brown, spread the pita bread on top with butter.
Когда сыр расплавится, а лаваш начнет румяниться, намажьте лаваш сверху сливочным маслом.