Wash the vegetables.
Помойте овощи.
Cut the zucchini lengthwise into two halves. Remove the core with a spoon or knife and set aside. Salt and pepper the zucchini.
Разрежьте кабачок вдоль на две половины. Достаньте ложкой или ножом сердцевину и отложите. Посолите и поперчите кабачки.
Add spices to minced meat.
Добавьте специи в мясной фарш.
Cut the onion and pepper into cubes. Chop the parsley and zucchini core. Fry the peppers, onions, parsley and zucchini in a frying pan over medium heat until soft.
Нарежьте лук и перец кубиками. Измельчите петрушку и сердцевину кабачка. Обжарьте в сковороде на среднем огне перец, лук, петрушку и кабачок до мягкости.
Add minced meat to the pan, pour in water. Simmer for 5-7 minutes over medium heat.
Добавьте в сковороду фарш, влейте воду. Потушите в течение 5-7 минут на среднем огне.
Grate the cheese and chop the green onions.
Натрите сыр и измельчите зеленый лук.
Place the minced meat with vegetables in a bowl, add grated cheddar and mascarpone, stir. Using a spoon, fill the zucchini with filling.
Выложите фарш с овощами в миску, добавьте натертый чеддер и маскарпоне, перемешайте. С помощью ложки наполните кабачки начинкой.
Bake the dish on a baking sheet for 20-30 minutes at 180°C. Remove from oven and top with mozzarella and green onions. Bake for another 5 minutes.
Выпекайте блюдо на противне в течение 20-30 минут при 180 °C. Достаньте из духовки и посыпьте моцареллой и зеленым луком. Запекайте еще 5 минут.