Peel the onion. Wash the vegetables and dry with a paper towel. Rinse the buckwheat several times until the water becomes clear.
Лук очистите. Овощи помойте и просушите бумажным полотенцем. Гречневую крупу промойте несколько раз, пока вода не станет прозрачной.
Place the washed buckwheat in a saucepan and add water. Place the pan over high heat. When the water boils, reduce the heat, close the lid and cook for 15-20 minutes.
В кастрюлю засыпьте промытую гречу и налейте воды. Поставьте кастрюлю на сильный огонь. Когда вода закипит, убавьте огонь, закройте крышкой и варите 15-20 минут.
Chop the onion into small cubes.
Лук порубите мелким кубиком.
Cut the champignons into medium cubes.
Шампиниьоны нарежьте средним кубиком.
Heat a frying pan with vegetable oil and butter. Fry the onion for about 5 minutes until golden.
Разогрейте сковороду с растительным и сливочнымм маслом. Обжарьте лук около 5 минут до золотистости.
Add mushrooms to the pan. Add salt, pepper, stir and fry everything together for 5 minutes.
Добавьте в сковороду шампиньоны. Посолите, поперчите, перемешайте и жарьте все вместе 5 минут.
Then add prepared buckwheat to the pan, 4 tbsp. l. sour cream and stir. Simmer for another 4 minutes over low heat.
Затем добавьте в сковороду готовую гречку, 4 ст. л. сметаны и перемешайте. Тушите еще 4 минуты на медленном огне.
Cover the finished dish with a lid and let stand for 5-7 minutes. At this time, chop the greens and chop the green onions into feathers. Serve the buckwheat, garnished with herbs.
Готовое блюдо накройте крышкой и дайте постоять 5-7 минут. В это время нарежьте зелень, зеленый лук порубите перышками. Подайте гречку, украсив зеленью.
Fry a couple of champignons whole, and then decorate the finished dish with them.
Парочку шампиньонов обжарьте целиком, а потом украсьте ими готовое блюдо.