Rinse the dill with water, dry and finely chop. Wash the carrots and potatoes and cook in their skins until tender. Cool, peel and grate them on a coarse grater. Boil the eggs hard for about 7 minutes, cover with cold water, then peel and grate. Boil the chicken fillet until tender in lightly salted water for about 30-40 minutes, and then finely chop. Grate the hard cheese on a fine grater. Also grate the cucumbers. Line a large flat bowl with cling film.
Укроп ополосните водой, высушите и мелко нарежьте. Морковь и картофель вымойте и сварите в мундире до готовности. Остудите, почистите и натрите их на крупной терке. Яйца сварите вкрутую около 7 минут, залейте холодной водой, затем почистите и натрите на терке. Отварите куриное филе до готовности в слегка подсоленной воде приблизительно 30-40 минут, а затем мелко нарежьте. Твердый сыр натрите на мелкой терке. Огурцы также натрите на терке. Большую плоскую миску застелите пищевой пленкой.
Start assembling the lettuce. Place the marinated champignons, caps down, at the bottom of the bowl. Place chopped dill on them and cover it with mayonnaise. Place carrots in the next layer.
Начните собирать салат. На дно миски выложите маринованные шампиньоны шляпками вниз. На них разложите нарезанный укроп и покройте его майонезом. Следующим слоем выложите морковь.
Assemble all layers of lettuce. Sprinkle with hard cheese and add the next layer of eggs. Top with mayonnaise. Then add the chicken fillet. Mix potatoes and pickles and place in the last layer and brush with mayonnaise.
Соберите все слои салата. Посыпьте твердым сыром и выложите следующим слоем яйца. Сверху покройте майонезом. Затем выложите куриное филе. Картофель и соленые огурцы перемешайте и выложите последним слоем и смажьте майонезом.
Cover the salad with a flat plate and carefully turn the bowl of salad over so that the mushrooms are on top. Serve, garnished with fresh herbs.
Накройте салат плоской тарелкой и аккуратно переверните миску с салатом, чтобы грибы оказались сверху. Подавайте к столу, украсив свежей зеленью.