Prepare all ingredients. Peel the vegetables.
Подготовьте все ингредиенты. Овощи очистите.
Prepare the broth: place the beef in a saucepan, add 1 whole onion, 1 whole carrot and 3 liters of water. Bring to a boil, skim off the foam and cook over low heat, with the lid closed, for another 60-90 minutes.
Приготовьте бульон: в кастрюлю выложите говядину, добавьте 1 луковицу целиком, 1 морковь целиком и 3 л воды. Доведите до кипения, снимите пену и варите на небольшом огне, под закрытой крышкой еще 60-90 минут.
Cut the remaining 2 onions into small cubes or thin strips, grate the remaining carrots on a coarse grater. Heat a frying pan with vegetable oil and fry the onion for 3-4 minutes until golden brown, add the carrots, simmer for 2 minutes. Add tomato paste and simmer for another 5-7 minutes.
Оставшиеся 2 луковицы нарежьте мелким кубиком или тонкой соломкой, оставшуюся морковь натрите на крупной терке. Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте лук 3-4 минуты до золотистого цвета, добавьте морковь, потушите 2 минуты. Добавьте томатную пасту и тушите еще 5-7 минут.
Strain the broth, add vegetables and bring to a boil.
Процедите бульон, добавьте в него овощи и доведите до кипения.
Cut pickled cucumbers and deli meats into slices or strips and add to the broth. Salt and pepper to taste.
Соленые огурцы и мясные деликатесы нарежьте кружочками или соломкой, добавьте к бульону. Посолите и поперчите по вкусу.