Preheat oven to 200°C. Hard boil the eggs: place them in a saucepan, cover with cold water, add 1 tsp. salt, bring to a boil, cook for 7-8 minutes. Then sharply plunge the eggs into ice water and peel. Wrap the beets in foil.
Разогрейте духовку до 200 °C. Яйца сварите вкрутую: поместите их в кастрюлю, залейте холодной водой, добавьте 1 ч. л. соли, доведите до кипения, варите 7-8 минут. Затем резко опустите яйца в ледяную воду и очистите. Свеклу заверните в фольгу.
Bake the beets in the oven for 60-90 minutes, until soft, at 200°C.
Запеките свеклу в духовке 60-90 минут, до мягкости, при 200 °C.
Let the finished beets cool, then grate them on a coarse grater. Also grate the cucumbers. Finely chop the onion and add salt. Finely chop the boiled eggs.
Готовой свекле дайте остыть, затем натрите ее на крупной тёрке. Также натрите огурцы. Лук нарежьте мелко и посолите. Мелко нарежьте вареные яйца.
Place all ingredients in a saucepan and pour in kefir. Give it a try. Salt and pepper to taste. Let the soup brew in the refrigerator for 1-1.5 hours.
Переложите все ингредиенты в кастрюлю и залейте кефиром. Попробуйте. Посолите, поперчите по вкусу. Дайте супу настояться в холодильнике 1-1,5 часа.