Chop the onion and garlic. Pour milk over the bread pieces and leave for 2 minutes. Grate the cheese on a fine grater.
Лук и чеснок измельчите. Кусочки хлеба залейте молоком и оставьте на 2 минуты. Сыр натрите на мелкой терке.
Place minced meat, onion, garlic, grated cheese in a bowl, break an egg and add soaked bread. Add salt and pepper to taste and knead the minced meat well with your hands.
В миску выложите фарш, лук, чеснок, тертый сыр, разбейте яйцо и добавьте размоченный хлеб. Посолите, поперчите по вкусу и хорошо вымесите фарш руками.
Roll small balls from the resulting minced meat. Heat a frying pan with vegetable oil. Fry the meatballs for 5-7 minutes on each side until golden brown.
Из полученного фарша скатайте небольшие шарики. Разогрейте сковороду с растительным маслом. Обжарьте фрикадельки по 5-7 минут с каждой стороны до румяной корочки.