Preheat the oven to 190°C. Grate the mozzarella on a medium grater and boil the lasagna leaves for 2 minutes. Chop the onion.
Разогрейте духовку до 190°C. Моцареллу натрите на средней терке, а листья для лазаньи отварите в течение 2 минут. Лук измельчите.
Heat a frying pan with olive oil and fry the onion until soft, add the minced meat and cook for 5-7 minutes, stirring occasionally. Add 600 g of tomatoes, spices and simmer for about 15 minutes.
Разогрейте сковороду с оливковым маслом и обжарьте лук до мягкости, добавьте фарш и готовьте 5-7 минут, периодически помешивая. Добавьте 600 г томатов, специи и тушите примерно 15 минут.
Melt the butter in a saucepan, add flour and stir until smooth. Stirring constantly, add milk in portions. Cook until thickened, season, then remove from heat.
В сотейнике растопите масло, добавьте муку и перемешайте до однородности. Постоянно помешивая, введите порциями молоко. Готовьте до загустения, приправьте, а потом снимите с огня.
Spread 100 g of tomato puree over the bottom of the mold. Spread cream sauce and meat filling over each lasagna sheet. Roll into a tight roll and place in pan.
По дну формы распределите 100 г томатного пюре. Распределите поверх каждого листа лазаньи сливочный соус и мясную начинку. Сверните в плотный ролл и выложите в форму.
Spread the remaining tomato puree and grated mozzarella over the rolls and bake in an oven preheated to 190°C for 30 minutes.
Поверх роллов распределите оставшееся томатное пюре, тертую моцареллу и запекайте в заранее прогретой до 190°C духовке 30 минут.