Remove the skins from the tomatoes. To do this, make cross cuts on the tomatoes, place them in a saucepan and scald with boiling water. Let the tomatoes sit in hot water for 5 minutes, then remove them and peel off the skins with a knife. Preheat the oven to 175°C.
С помидоров снимите кожицу. Для этого сделайте на помидорах крестовые надрезы, поместите их в кастрюлю и ошпарьте кипятком. Дайте помидорам полежать в горячей воде 5 минут, затем достаньте их и снимите кожицу с помощью ножа. Духовку разогрейте до 175°C.
Place the peppers on a baking sheet and bake in the oven for 35-40 minutes. Remove the skin from the finished pepper and remove the seeds.
Перец выложите на противень и отправьте запекаться в духовку на 35-40 минут. С готового перца снимите кожу и очистите от семечек.
Also bake half a head of garlic along with the pepper. Salt and pepper the garlic, sprinkle with oil, place next to the pepper and bake for 35-40 minutes.
Также вместе с перцем запеките половину головки чеснока. Чеснок посолите, поперчите, сбрызните маслом, выложите рядом с перцем и запекайте 35-40 минут.
Prepare the soup: Place tomatoes, peppers, garlic, chili pepper, juice of half a lemon, tarragon, salt and olive oil in a blender bowl. Whip the gazpacho until pureed.
Приготовьте суп: в чашу блендера поместите помидоры, перец, чеснок, перец чили, сок половины лимона, эстрагон, соль и оливковое масло. Взбейте гаспачо до пюреобразного состояния.