Boil the eggs hard. Place them in a saucepan, cover with cold water, add 1 tsp. salt and a couple drops of lemon juice. Place the pan on the fire, bring to a boil and cook for 7-8 minutes after boiling. Then sharply lower the finished eggs into ice water. Peel the eggs.
Яйца сварите вкрутую. Поместите их в кастрюлю, залейте холодной водой, добавьте 1 ч.л. соли и пару капель лимонного сока. Поставьте кастрюлю на огонь, доведите до кипения и варите 7-8 минут после закипания. Затем резко опустите готовые яйца в ледяную воду. Очистите яйца.
Scald the nettle leaves with boiling water.
Листья крапивы ошпарьте кипятком.
In a bowl, combine chopped nettle leaves, sorrel, dill, parsley and green onions. Season the salad with oil and salt to taste.
В миске смешайте нарезанные листья крапивы, щавеля, укроп, петрушку и зелёный лук. Заправьте салат маслом и солью по вкусу.
Place the salad on plates along with boiled egg slices and sour cream.
Выложите салат на тарелки вместе с дольками вареного яйца и сметаной.