Prepare all the necessary ingredients. Rinse the potatoes, dry with a paper towel, place in a saucepan, cover with cold water, and add salt. Place the pan on the heat, bring to a boil and cook the potatoes for 30 minutes. Wash the champignons and dry with a paper towel. Peel the onion and garlic.
Подготовить все необходимые ингредиенты. Картофель промойте, просушите бумажным полотенцем, выложите в кастрюлю, залейте холодной водой, посолите. Посавьте кастрюлю на огонь, доведите до кипения и варите картофель 30 минут. Шампиньоны помойте и просушите бумажным полотенцем. Лук и чеснок очистите.
Cut the onion into half rings measuring 5 mm.
Лук нарежьте на полукольца размером 5 мм.
Cut the champignons in half and then cut into 5mm slices.
Шампиньоны разрежьте пополам и потом нарежьте на ломтики размером 5 мм.
Drain the water from the finished potatoes and cool slightly. Then cut the potatoes into large pieces measuring 1.5-2 cm.
С готового картофеля слейте воду, немного остудите. Затем нарежьте картофель на крупные кусочки размером 1,5–2 см.
Chop the garlic finely.
Чеснок порубите мелко.
Heat a frying pan with vegetable oil and fry the potatoes for 5 minutes until golden brown, stirring occasionally.
Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте картофель в течение 5 минут до золотистой корочки, периодически помешивая.
Add onion to the potatoes in the pan and stir.
В сковороду к картофелю добавьте лук, перемешайте.
Add champignons, salt and pepper, stir and cook for 10 minutes.
Добавьте шампиньоны, посолите, поперчите, перемешайте и готовьте 10 минут.
Sprinkle the vegetables with paprika and pour wine vinegar into the pan. Mix everything thoroughly. Cover with a lid and fry for 5 minutes.
Посыпьте овощи паприкой, влейте в сковороду винный уксус. Все тщательно перемешайте. Накройте крышкой и обжаривайте в течение 5 минут.
At the end of cooking, add 1 tbsp to the potatoes with mushrooms. l. mustard, stir. Serve the salad warm, garnished with finely chopped fresh herbs.
В конце приготовления добавьте в картофель с грибами 1 ст. л. горчицы, перемешайте. Подавайте салат теплым, украсив мелко нарубленной свежей зеленью.
Serve the dish with a bowl of sour cream sauce based on low-fat sour cream, herbs, a drop of lemon juice, salt and pepper. Guests will appreciate it!
Подайте блюдо с креманкой сметанного соуса на основе нежирной сметаны, зелени, капли лимонного сока, соли и перца. Гости оценят!