Cook chicken broth.
Сварите куриный бульон.
Cut all vegetables into small cubes. Heat a frying pan with vegetable oil and fry the vegetables for 4 minutes over medium heat.
Все овощи нарежьте мелким кубиком. Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте овощи 4 минуты на среднем огне.
Add dried garlic, salt, pepper and broth to the vegetables. Add fillets and bring to a boil. Cook for 12-15 minutes, covered, until the meat is cooked.
Добавьте к овощам сушеный чеснок, соль, перец и бульон. Добавьте филе и доведите до кипения. Варите 12-15 минут под крышкой, до готовности мяса.
Remove meat from soup, reduce heat and add rice.
Достаньте мясо из супа, убавьте огонь и добавьте рис.
Divide the slightly cooled meat into fibers and add to the soup.
Чуть остывшее мясо разделите на волокна и добавьте в суп.
Melt the butter in a saucepan, add flour and stir. While stirring, pour milk into the butter and cook until thick.
Сливочное масло растопите в сотейнике, добавьте муку и перемешайте. Помешивая, влейте к маслу молоко и готовьте до загустения.
Pour the milk-cream mixture into the soup and cook for another 5 minutes until thickened. Add cream, stir and remove from heat.
Влейте молочно-сливочную смесь в суп и варите еще 5 минут, до загустения. Добавьте сливки, перемешайте и снимите с огня.