Wash, dry and cut the champignons. Cut the potatoes into cubes.
Промойте, просушите и нарежьте шампиньоны. Картофель нарежьте кубиком.
Pour 500 ml of water into the pan, add porcini mushrooms and cook for 20 minutes over medium heat.
Залейте в кастрюлю 500 мл воды, добавьте белые грибы и варите 20 минут, на среднем огне.
Place the potatoes in a pan of boiling water and cook until tender.
Опустите в кастрюлю с кипящей водой картофель и варите до готовности.
Prepare Bechamel sauce: melt butter in a saucepan, remove from heat, add flour and whisk. Pour milk into the hot mixture in three parts, stirring vigorously with a whisk. Then add nutmeg and mix thoroughly. Place the sauce over medium heat and bring to a boil, stirring constantly. The sauce should thicken.
Приготовьте соус Бешамель: растопите в сотейнике сливочное масло, снимите с огня, добавьте муку и перемешайте венчиком. В горячую смесь влейте тремя частями молоко, интенсивно помешивая венчиком. Затем добавьте мускатный орех, тщательно перемешайте. Поставьте соус на средний огонь и, постоянно помешивая, доведите до кипения. Соус должен загустеть.
Heat a frying pan with vegetable oil and fry the chopped champignons until excess moisture evaporates, then add the onion and fry it until golden brown.
Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте нарезанные шампиньоны до испарения лишней влаги, затем добавьте лук и обжарьте его до золотистого цвета.
Place fried champignons with onions, boiled porcini mushrooms and their broth, and potatoes into the pan. Grind the mixture with a blender until smooth. If you find the soup too thick, add boiled water.
Поместите в кастрюлю обжаренные шампиньоны с луком, отваренные белые грибы и бульоном из-под них, картофель. Измельчите смесь блендером до однородной консистенции. Если вам покажется, что суп сильно густой, добавьте кипяченой воды.
Heat the cream and add it to the soup. Then pour in the Bechamel sauce. Beat the soup with a blender.
Разогрейте сливки, добавьте их в суп. Затем влейте соус Бешамель. Взбейте суп блендером.
Pass the soup through a sieve, add salt and pepper and continue to cook until boiling, stirring with a wooden spoon.
Пропустите суп через сито, посолите и поперчите и продолжайте варить до закипания, помешивая деревянной ложкой.
Cut off the top of the bun, remove the bread crumb and press down with a masher from the inside.
Срежьте с булки верхушку, извлеките хлебный мякиш и утрамбуйте толкушкой изнутри.
Pour the soup up to half the bun, sprinkle with cheese, and pour the soup again.
Залейте суп до половины булки, посыпьте сыром, снова залейте суп.