Make beef broth. Cut the onion into small half rings, and the carrots and potatoes into cubes.
Сварите говяжий бульон. Лук нарежьте небольщими полукольцами, а морковь и картофель — кубиком.
To prepare meatballs, mince: meat, parsley, mint, garlic and onion.
Для приготовления фрикаделек, пропустите через мясорубку: мясо, петрушку, мяту, чеснок и лук.
Mix the minced meat with rice, egg, salt and spices. Form into small meatballs. Place in the refrigerator.
Перемешайте фарш с рисом, яйцом, солью и специями. Сформируйте небольшие фрикадельки. Поставьте в холодильник.
In a slow cooker, fry the onions and carrots in oil, then add the potatoes for 10-15 minutes.
В мультиварке на масле обжарьте лук с морковью, затем добавьте картофель на 10-15 минут.
Add chopped tomatoes, then pour in broth, water, and lemon juice. Cook in the “Soup” mode in the multicooker for 30 minutes.
Добавьте измельченные томаты, затем влейте бульон, воду, добавьте сок лимона. Готовьте в мультиварке режиме «Суп» 30 минут.
Halfway through cooking the soup, add the meatballs.
В середине приготовления супа добавьте фрикадельки.