Soak the beans in cold water for 6-8 hours, then drain the water and rinse the beans. Cut the cabbage into strips, the brisket into cubes, and the sausages into slices.
Фасоль замочите в холодной воде на 6-8 часов, затем слейте воду и промойте фасоль. Капусту нарежьте соломкой, грудинку — кубиком, сосиски — кружочками.
Pour 2 liters of cold water over the soaked beans. Bring to a boil, then simmer for 40 minutes over low heat.
Залейте замоченную фасоль 2 л холодной воды. Доведите до кипения, затем варите 40 минут на слабом огне.
Add sausages, brisket and paprika, cook for another 10 minutes.
Добавьте колбаски, грудинку и паприку, варите ещё 10 минут.
Add chopped garlic and shredded cabbage, mix thoroughly and cook for another 15 minutes. Then add salt and pepper to taste.
Добавьте измельченный чеснок и нашинкованную капусту, тщательно перемешайте и варите ещё 15 минут. Затем посолите и поперчите по вкусу.