Prepare all the necessary ingredients. Wash the mushrooms and carrots and dry with a paper towel. Peel the onion.
Подготовьте все необходимые ингредиенты. Шампиньоны и морковь помойте и просушите бумажным полотенцем. Лук очистите.
Cut the onion into half rings measuring 5 mm.
Лук нарежьте на полукольца размером 5 мм.
Cut the carrots into small cubes measuring 5-7 mm.
Морковь нарежьте мелким кубиком размером 5-7 мм.
Cut the pickled cucumbers into small cubes measuring 5-7 mm.
Маринованные огурцы нарежьте мелким кубиком размером 5-7 мм.
Cut the champignons into slices 3-4 mm in size.
Шампиньоны нарежьте ломтиками размером 3-4 мм.
Heat a frying pan with sunflower oil and fry the onion for 5-7 minutes until golden brown.
Разогрейте сковроду с подсолнечным маслом и обжарьте лук 5-7 минут до золотистого цвета.
Add mushrooms to the onion, salt and pepper.
Выложите к луку грибы, посолите, поперчите.
Fry everything together for about 5 minutes until the mushrooms have reduced in size by half.
Жарьте все вместе около 5 минут, пока грибы не уменьшатся в размере вдвое.
Assemble the salad. Place ingredients in layers in a deep bowl. The first layer is carrots.
Соберите салат. В глубокую миску выкладывайте ингредиенты слоями. Первый слой — морковь.
Then add pickled cucumbers.
Затем добавьте маринованные огурцы.
Place the next layer of mushrooms and onions. Add mayonnaise, salt, pepper to taste and mix well.
Следующим слоем выложите грибы с луком. Добавьте майонез, соль, перец по вкусу и хорошенько перемешайте.
Salad with mushrooms and carrots is ready. Divide the salad among plates, garnish with fresh dill and serve.
Салат с грибами и морковью готов. Разложите салат по тарелкам, украсьте свежим укропом и подавайте.
Sprinkle the edges of salad plates with ground sweet paprika.
Края тарелок с салатом припылите молотой сладкой паприкой.