Chop the onion and garlic. Cut the salami. Grate the cheese on a fine grater.
Измельчите лук и чеснок. Нарежьте салями. Натрите сыр на мелкой терке.
Combine water with sugar, a tablespoon of butter and yeast. Sift the flour and knead the elastic dough. Cover the bowl with the dough with a towel and place in a warm place for 30-60 minutes.
Соедините воду с сахаром, столовой ложкой масла и дрожжами. Просейте муку и замесите эластичное тесто. Накройте миску с тестом полотенцем и отправьте в теплое место на 30-60 минут.
Fry the onion and garlic in hot oil until soft. Add tomatoes and a little sugar. Stir and simmer over low heat until thickened (30-40 minutes). Season the sauce with spices, remove from heat and let it cool.
Обжарьте лук с чесноком на раскаленном масле до мягкости. Добавьте томаты и немного сахара. Перемешайте и тушите на медленном огне до загущения (30-40 минут). Приправьте соус специями, снимите с огня и дайте ему остыть.
Roll out the finished dough into a layer and place in a prepared form with high sides. Prick the base with a fork.
Готовое тесто раскатайте в пласт и выложите в подготовленную форму с высокими бортиками. Наколите основу вилкой.
Spread a layer of grated mozzarella evenly over the base, then the salami. Spread tomato sauce and sprinkle with Parmesan cheese.
Равномерно распределите поверх основы слой тертой моцареллы, затем салями. Распределите томатный соус и посыпьте пармезаном.
Bake in an oven preheated to 210-220°C for 20-30 minutes.
Выпекайте в заранее разогретой до 210-220 °С духовке в течение 20-30 минут.