Cook chicken broth. Peel and chop the vegetables.
Сварите куриный бульон. Очистите и нарежьте овощи.
Fry chopped onion and garlic until soft. Add minced meat and fry until half cooked.
Обжарьте измельченные лук и чеснок до мягкости. Добавьте фарш и обжаривайте до полуготовности.
Add tomatoes and chicken broth, simmer until the liquid has almost completely evaporated.
Добавьте помидоры и куриный бульон, тушите почти до полного испарения жидкости.
Add spinach, broccoli florets, season, stir and cook for a few minutes.
Добавьте шпинат, соцветия брокколи, приправьте, перемешайте и готовьте несколько минут.
Add cream cheese and grated Parmesan and cook until melted.
Добавьте сливочный сыр, тертый пармезан и готовьте до их растворения.
Remove from heat, transfer to pan and sprinkle with grated mozzarella.
Снимите с огня, переложите в форму и посыпьте тертой моцареллой.
Place the pan under a hot grill for 15-20 minutes.
Поставьте форму под раскаленный гриль на 15-20 минут.