Peel carrots, onions, ginger, pumpkin and cut into large pieces.
Морковь, лук, имбирь, тыкву очистите и нарежьте крупно.
Heat a frying pan with vegetable oil and fry the carrots for 1-2 minutes. Add onion, pumpkin, 1 clove of finely chopped garlic, stir and fry for 5-7 minutes. Then cover with a lid and simmer for another 2 minutes.
Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте морковь 1-2 минуты. Добавьте лук, тыкву, 1 зубчик мелко нарезанного чеснока, перемешайте и обжаривайте 5-7 минут. Затем накройте крышкой и тушите ещё 2 минуты.
Place the vegetables in a saucepan, add 1 liter of hot water, salt, add 1 tsp. nutmeg, ginger, mix thoroughly, cook for another 1 minute.
Переложите овощи в кастрюлю, залейте 1 л горячей воды, посолите, добавьте 1 ч.л. мускатного ореха, имбирь, тщательно перемешайте, варите ещё 1 минуту.
Then puree the soup in a blender until smooth. Pour in the cream, mix thoroughly.
Затем измельчите суп в блендере до однородной массы. Влейте сливки, тщательно перемешайте.