Grate the vegetables on a coarse grater or cut into medium cubes.
Овощи натрите на крупной терке или нарежьте средним кубиком.
Prepare the broth: place the beef in a saucepan, cover with cold water, bring to a boil, skim off the foam and cook for 30-35 minutes.
Приготовьте бульон: говядину выложите в кастрюлю, залейте холодной водой, доведите до кипения, снимите пенку и варите 30-35 минут.
Place half of the grated carrots and beets in the broth, add salt, and cook for 30 minutes.
Половину натертой моркови и свеклы поместите в бульон, посолите, варите 30 минут.
Add potatoes to the broth. Remove the meat and let it cool.
Добавьте в бульон картофель. Достаньте мясо, дайте ему остыть.
Heat a frying pan with vegetable oil. Fry the onion for 3-4 minutes, add the second half of the grated carrots and beets, simmer for 5-7 minutes. Then pour in the tomato juice and simmer for another 5 minutes. Add the roast to the broth.
Разогрейте сковороду с растительным маслом. Обжарьте лук 3-4 минуты, добавьте к нему вторую половину тертой моркови и свеклы, тушите 5-7 минут. После влейте томатный сок и тушите ещё 5 минут. Добавьте зажарку к бульону.
Add chopped meat to the soup.
Нарезанное мясо добавьте в суп.
Then add shredded cabbage to the borscht and cook for 5 minutes. Remove from heat and add finely chopped dill.
Затем добавьте в борщ нашинкованную капусту и варите 5 минут. Снимите с огня и добавьте мелко нарезанный укроп.