Cut sausages, sausage, cucumbers and 1 onion into small cubes or strips.
Сосиски, колбасу, огурцы и 1 луковицу нарежьте мелким кубиком или соломкой.
Prepare the broth: place the beef and pork ribs in a saucepan, cover with water and bring to a boil. Remove the resulting foam, add the peeled whole onion, carrots, allspice and bay leaf, cook for 1-1.5 hours over low heat, periodically removing the foam.
Приготовьте бульон: в кастрюлю выложите говядину и свиные ребрышки, залейте водой и доведите до кипения. Удалите образовавшуюся пену, добавьте очищенный лук целиком, морковь, душистый перец и лавровый лист, варите 1-1,5 часа на слабом огне, периодически снимая пенку.
Remove all ingredients from the broth, strain and bring to a boil again.
Выньте все ингредиенты из бульона, процедите и снова доведите до кипения.
Separate the meat from the bone and divide it into fibers.
Мясо отделите от кости и разделите на волокна.
Heat a frying pan with vegetable oil and fry the onion for 3-4 minutes until golden brown. Add tomato sauce, stir and cook for 3-4 minutes.
Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте лук 3-4 минуты до золотистого цвета. Добавьте томатный соус, перемешайте и готовьте 3-4 минуты.
Add the roast, cucumbers, meat, sausage, sausages, capers and olives to the broth, cook for 15 minutes. Season with salt, pepper and spices, then cover with a lid, remove from the hot burner and let sit for 15 minutes.
Добавьте в бульон зажарку, огурцы, мясо, колбасу, сосиски, каперсы и оливки, готовьте 15 минут. Приправьте солью, перцем и специями, затем закройте крышкой, уберите с горячей конфорки и дайте настояться 15 минут.