Prepare the marinade for meat: in a bowl, mix 1 tbsp. l. soy sauce, 1 tbsp. l. vegetable oil, salt and pepper to taste. Cut the beef into cubes, place in a bowl and marinate in the marinade.
Приготовьте маринад для мяса: в миске смешайте 1 ст. л. соевого соуса, 1 ст. л. растительного масла, соль и перец по вкусу. Говядину нарежьте брусочками, выложите в миску и замаринуйте в маринаде.
Prepare the broth: in a deep bowl, mix 1 liter of water, 1 tbsp. l. soy sauce, 1 tbsp. l. sugar (without slide), 1 tsp. salt and 0.5 tsp. rice vinegar.
Приготовьте бульон: в глубокой миске смешайте 1 л воды, 1 ст. л. соевого соуса, 1 ст. л. сахара (без горки), 1 ч. л. соли и 0,5 ч.л. рисового уксуса.
Then cut the cucumber into strips, cut the tomatoes into cubes and add the vegetables to the broth. Cover with cling film and place in the refrigerator.
Затем огурец нарежьте соломкой, помидоры нарежьте кубиком и добавьте овощи в бульон. Накройте пищевой пленкой и поставьте в холодильник.
Prepare cucumber salad to serve. Cut 2-3 cucumbers into small cubes or thin strips and place in a bowl. Add 1 tsp to the cucumber. sugar, a pinch of salt and pepper, 0.5 tsp. red pepper, 2 cloves of garlic (chopped), and 2 tbsp. l. hot vegetable oil. Stir. Set aside.
Приготовьте огуречный салат для подачи. 2-3 огурца нарежьте мелким кубиком или тонкой соломкой, выложите в миску. Добавьте к огурцу 1 ч. л. сахара, щепотку соли и перца, 0,5 ч. л. красного перца, 2 зубчика чеснока (измельченных), а также 2 ст. л. горячего растительного масла. Перемешайте. Отложите в сторону.
Prepare egg pancakes to serve. In a bowl, beat 2 eggs and a little water. Add salt and pepper to taste, stir. Heat a frying pan with vegetable oil and prepare pancakes. Pour the egg mixture over the entire surface of the pan and fry for 1-2 minutes on each side. Do this with the entire egg mixture. Let the pancakes cool. Then use scissors to cut them into strips or whatever you want.
Приготовьте яичные блинчики для подачи. В миске взбейте 2 яйца и немного воды. Добавьте соль и перец по вкусу, перемешайте. Разогрейте сковороду с растительным маслом и приготовьте блинчики. Разливайте яичную смесь по всей поверхности сковороды и жарьте по 1-2 минуты с каждой стороны. Поступите так со всей яичной смесью. Дайте блинчикам остыть. Затем нарежьте их ножницами на полоски или, как вы захотите.
Heat a frying pan with vegetable oil and fry the beef for 3-4 minutes on each side. As soon as the meat is browned, add 2-3 tbsp. l. water and simmer for another 4-5 minutes until almost done. Add chopped garlic to taste, chili pepper and simmer for another 1-2 minutes. Remove from heat and let cool.
Раскалите сковороду с растительным маслом и обжарьте говядину по 3-4 минуты с каждой стороны. Как только мясо подрумянится, добавьте 2-3 ст. л. воды и тушите еще 4-5 минут почти до готовности. Добавьте измельченный чеснок по вкусу, перец чили и тушите ещё 1-2 минуты. Снимите с огня и дайте остыть.
Now cook the noodles according to the instructions on the package. After cooking, rinse it under cold water and divide it into serving bowls. Then pour cold broth over the noodles, add cucumber salad and egg pancakes.
Теперь сварите лапшу, согласно инструкции на упаковке. После варки промойте ее под холодной водой и распределите по тарелкам для подачи. Затем залейте лапшу холодным бульоном, добавьте огуречный салат и яичные блинчики.