Grate the zucchini on a coarse grater, grate the cheese on a fine grater. Preheat the oven to 170°C.
Кабачки натрите на крупной терке, сыр натрите на мелкой терке. Разогрейте духовку до 170°C.
In a blender, puree all ingredients until smooth: zucchini, cheese, egg, flour and spices.
В блендере измельчите все ингредиенты до однородности: цукини, сыр, яйцо, муку и специи.
Place the resulting mass on a baking sheet lined with parchment and smooth it out. Place in the oven and bake for 15 minutes at 170°C. Remove the baking sheet, turn the crust over and bake for another 5 minutes.
Выложите получившуюся массу на противень, застеленный пергаментом, и разравняйте. Поставьте в духовку и выпекайте 15 минут на 170°C. Достаньте противень, переверните корж и выпекайте ещё 5 минут.
Grease the finished crust with tomato sauce, add the filling, bake for another 15 minutes until the ingredients are ready.
Готовый корж смажьте томатным соусом, выложите начинку, запекайте еще 15 минут до готовности ингредиентов.