Cut the garlic, onions, carrots and tomatoes into small cubes or thin strips and place in separate bowls. Preheat the oven to 170°C.
Чеснок, лук, морковь и помидоры нарежьте мелким кубиком или тонкой соломкой и разложите по отдельным мискам. Разогрейте духовку до 170°C.
Heat a deep frying pan with olive oil and fry the garlic, onion, carrots and celery for 4-5 minutes, stirring occasionally, until golden brown.
Разогрейте глубокую сковороду с оливковым маслом и обжарьте чеснок, лук, морковь и сельдерей 4-5 минут, периодически помешивая, до золотистого цвета.
Add minced meat to the pan and fry for 5-7 minutes until almost done, stirring occasionally. Then add tomatoes and tomato paste, stir and simmer the sauce for another 20-25 minutes. Add spices to taste and remove from heat.
Добавьте в сковороду фарш и обжарьте 5-7 минут почти до готовности, периодически помешивая. Затем добавьте помидоры и томатную пасту, перемешайте и потушите соус ещё 20-25 минут. Добавьте специи по вкусу и снимите с огня.
Cut the zucchini into thin slices, like layers of dough. Salt them and leave for 10 minutes. Remove any excess moisture with paper towels or napkins.
Кабачки (цукини) нарежьте тонкими пластинками, как пласты теста. Посолите их и оставьте на 10 минут. Удалите выделившуюся влагу с помощью бумажных полотенец или салфеток.
Prepare the curd-cheese layer: in a bowl, mix ricotta with grated cheese and egg.
Приготовьте творожно-сырный слой: в миске смешайте рикотту с тертым сыром и яйцом.
Place some cream cheese sauce on the bottom of the baking dish. Then lay out the lasagna in layers - layers of zucchini, sauce, cheese sauce. Please note that the final layer is zucchini. Bake for 20 minutes at 170°C, then remove the lasagna, sprinkle with grated cheese and bake for another 5 minutes until golden brown.
На дно формы для запекания выложите немного творожного-сырного соуса. Затем выкладывайте лазанью слоями — пласты цукини, соус, сырный соус. Обратите внимание, завершающий слой — цукини. Запекайте 20 минут при 170°C, затем достаньте лазанью, посыпьте тёртым сыром и запекайте ещё 5 минут, до образования золотистой корочки.