Cut the salami into slices. Chop the greens.
Нарежьте салями слайсами. Измельчите зелень.
Mix room temperature cheese with marjoram. Roll the mass into a rectangular layer between two pieces of thick film (6-8 mm thick).
Смешайте сыр комнатной температуры с майораном. Раскатайте массу в прямоугольный пласт между двух отрезков плотной пленки (толщиной 6-8 мм).
Remove the top layer of film, overlap the salami over the cheese and press lightly with your hands. Cover the salami with cling film and carefully turn it over.
Снимите верхний слой пленки, распределите поверх сыра салями внахлест и слегка уплотните руками. Накройте салями пленкой и аккуратно переверните заготовку.
Remove the top layer of film and spread some greens over the cheese. Carefully roll the roll. Refrigerate for 4 to 6 hours.
Снимите верхний слой пленки и распределите поверх сыра немного зелени. Аккуратно сверните ролл. Уберите в холодильник на срок от 4 до 6 часов.
Carefully remove the film, cut the roll into portions and serve with crackers.
Аккуратно удалите пленку, нарежьте ролл на порции и подавайте с крекерами.