Cut the eggplant into thin slices. Cut the tomatoes into small cubes. Chop nuts to taste. Slice and toast the baguette until crispy. Chop the garlic.
Нарежьте баклажан тонкими слайсами. Нарежьте мелкими кубиками томаты. Измельчите орехи по вкусу. Нарежьте и поджарьте багет до хрустящей корочки. Измельчите чеснок.
Salt the eggplant slices, leave for a few minutes and remove excess moisture with a paper towel.
Посолите слайсы баклажана, оставьте на несколько минут и удалите лишнюю влагу бумажным полотенцем.
Fry the eggplant in hot oil on both sides until cooked.
Обжарьте баклажан на раскаленном масле с двух сторон до готовности.
In a separate bowl, combine cheese, yogurt, paprika and minced garlic.
В отдельной миске смешайте сыр, йогурт, паприку и измельченный чеснок.
Place cheese filling, tomatoes, walnuts on each eggplant slice and roll up.
На каждый слайс баклажана выложите сырную начинку, томаты, грецкий орех и сверните рулетиком.