Grate the cheese on a fine grater. Chop the sun-dried tomatoes and chili peppers.
Натрите сыр на мелкой терке. Нарежьте вяленые помидоры и перец чили.
Beat softened butter with salt and sugar, add egg, sifted wheat flour and knead the dough.
Взбейте размягченное сливочное масло с солью и сахаром, добавьте яйцо, просеянную пшеничную муку и замесите тесто.
Place the filling into the dough: shredded cheese, sun-dried tomatoes, rosemary and chili pepper. Wrap the finished dough in cling film and refrigerate for at least an hour.
Выложите в тесто начинку: измельченный сыр, вяленые томаты, розмарин и перец чили. Оберните готовое тесто в пищевую пленку и отправьте в холодильник минимум на час.
Form the chilled dough into small balls. After flattening the pieces, place them on a baking sheet, using a fork to make a lattice on top. Bake in a preheated oven at 180°C for 15-20 minutes or until done.
Из охлажденного теста сформируйте небольшие шарики. Приплюснув заготовки, выложите их на противень, с помощью вилки сделав сверху решетку. Выпекайте в заранее разогретой до 180 °С духовке в течение 15-20 минут или до готовности.