Cut the apple and herring into cubes.
Нарежьте яблоко и сельдь кубиками.
Place boiled beets, chickpeas, tahini in a blender bowl, sprinkle with lemon juice and olive oil, salt and pepper to taste. Mix in a blender until the consistency of thick sour cream is smooth.
В чашу блендера поместите вареную свеклу, нут, тахини, сбрызните лимонным соком и оливковым маслом, посолите и поперчите по вкусу. Смешайте в блендере до однородной консистенции густой сметаны.
Mix apples with herring and season them with mayonnaise.
Смешайте яблоки с сельдью и заправьте их майонезом.
Toast the baguette slices in the oven until crisp.
Подсушите ломтики багета в духовке до хрустящей корочки.
Place beetroot hummus on a slice of baguette and top with herring and apple mixture.
Выложите на ломтик багета свекольный хумус, сверху смесь из сельди и яблок.