Wash the chicken fillet, dry with a paper towel, place in a saucepan, cover with cold water, and add salt. Place the pan on the fire, bring to a boil and cook the chicken for 20 minutes until cooked. Wash the tomatoes and Chinese cabbage leaves and dry with a paper towel. Grate the cheese on a coarse grater. Drain the corn and dry it a little. Hard boil the eggs: place them in cold water and cook for 8 minutes after boiling. Dip the finished eggs into ice water and peel. To prevent eggs from leaking during cooking, add 0.5 tsp. salt into water. To clean the eggs better, quickly plunge them into ice water.
Куриное филе помойте, просушите бумажным полотенцем, выложите в кастрюлю, залейте холодной водой, посолите. Поставьте кастрюлю на огонь, доведите до кипения и варите курицу 20 минут до готовности. Помидоры и листья пекинской капусты помойте и просушите бумажным полотенцем. Сыр натрите на крупной терке. С кукурузы слейте жидкость и немного просушите. Яйца сварите вкрутую: положите их в холодную воду и варите 8 минут после закипания. Готовые яйца опустите в ледяную воду и очистите. Чтобы яйца не вытекали при варке, добавьте 0,5 ч.л. соли в воду. Чтобы яйца лучше чистились, резко опустите их в ледяную воду.
Remove the stem from the tomatoes and cut the tomato into 1 cm thick slices.
У помидоров удалите плодоножку и нарежьте томат дольками толщиной 1 см.
Cut the onion into thin rings measuring 3 mm.
Лук нарежьте тонкими кольцами размером 3 мм.
Chop the boiled eggs into cubes 3-5 mm in size.
Вареные яйца порубите кубиком размером 3-5 мм.
Cut the Chinese cabbage leaves into large pieces 1–1.5 cm in size.
Листья пекинской капусты нарежьте на крупные куски размером 1–1,5 см.
Cut the boiled chicken fillet into 1 cm cubes.
Вареное куриное филе нарежьте кубиком размером 1 см.
Prepare the dressing: in a bowl, mix sour cream, mayonnaise, finely grated garlic, pepper and salt.
Приготовьте заправку: в миске смешайте сметану, майонез, чеснок, натертый на мелкой терке, перец и соль.
Assemble the salad. Place vegetables, chicken fillet, cheese, and dressing in a deep bowl. Stir.
Соберите салат. В глубокую миску выложите овощи, куриное филе, сыр, заправку. Перемешайте.
Place the finished salad on serving plates, garnish with croutons and serve.
Готовый салат разложите по порционным тарелкам, украсьте сухариками и подавайте.
The finished salad can be served on a flat dish. To do this, place lettuce leaves on a dish, then lettuce, and top with croutons.
Готовый салат можно подать на плоском блюде. Для этого выложите на блюдо салатные листья, затем салат, а сверху украсьте сухариками.