Wash the apples. Measure out all ingredients.
Помойте яблоки. Отмерьте все ингредиенты.
Place the cottage cheese in a deep bowl and mash with a fork. Add eggs to it.
В глубокую чашу выложите творог и разомните вилкой. Добавьте к нему яйца.
Add semolina, sugar, salt and vanilla sugar to the cottage cheese and eggs.
Добавьте к творогу и яйцам манку, сахар, соль и ванильный сахар.
Mix everything well.
Все хорошо перемешайте.
Peel and core the apples. Cut the apples into thin strips or grate them on a coarse grater.
Очистите яблоки от кожуры и удалите сердцевину. Порежьте яблоки тонкой соломкой либо натрите на крупной терке.
Add apples to curd mixture.
Добавьте яблоки к творожной массе.
Form cheesecakes from the mixture and roll them in flour.
Сформируйте из массы сырники и обваляйте их в муке.
Heat a frying pan, pour in vegetable oil and fry the cheesecakes for 5-6 minutes on each side over medium heat.
Разогрейте сковороду, влейте растительное масло и обжарьте сырники по 5-6 минут с каждой стороны на среднем огне.
The cheesecakes are ready. Decorate the cheesecakes with mint and sprinkle with powdered sugar. Pour cream or condensed milk over the cheesecakes.
Сырники готовы.Украсьте сырники мятой и посыпьте сахарной пудрой. Полейте сырники сливками, либо сгущенным молоком.