Clean the carp from entrails and scales. Set the head, tail and fins aside. Divide the edible part of the fish into portions. Pour warm water over the gelatin until it swells.
Очистите карпа от внутренностей и чешуи. Голову, хвост и плавники отложите в сторону. Съедобную часть рыбы разделите на порционные кусочки. Залейте желатин теплой водой до его набухания.
Place the peeled onion and fish stock set: head, tail and fins into the pan. Fill with water and add bay leaf, allspice, and salt. Bring to a boil and cook for 3-5 minutes. Place the carp pieces into the pan and cook for another 15 minutes over medium heat.
Выложите в кастрюлю очищенный лук и набор для рыбного бульона: голову, хвост и плавники. Залейте водой и добавьте лавровый лист, душистый перец, соль. Доведите до кипения и варите 3–5 минут. Положите в кастрюлю кусочки карпа и варите еще 15 минут на среднем огне.
Place the finished pieces of fish in a deep bowl, strain the broth through a sieve and mix with gelatin.
Выложите готовые кусочки рыбы в глубокую миску, бульон процедите через сито и смешайте с желатином.
Place carrot pieces and herbs on top of the fish and pour in the broth.
Поверх рыбы выложите кусочки морковки, зелень и залейте бульоном.
Place the aspic in the refrigerator until completely set.
Поместите заливное в холодильник до полного застывания.