Finely chop and fry the mushrooms. Chop parsley and basil. Cut the tomatoes into cubes. Roast the garlic.
Мелко нарежьте и обжарьте грибы. Измельчите петрушку и базилик. Нарежьте томаты кубиками. Запеките чеснок.
Add chopped parsley, olive oil and lemon juice to the prepared mushrooms. Leave for 10-15 minutes. Then add softened cheese and mix well. Spread the filling onto the bread.
В готовые грибы добавьте измельченную петрушку, оливковое масло и сок лимона. Оставьте на 10-15 минут. Потом добавьте размягченный сыр и хорошо перемешайте. Распределите начинку на хлеб.
Combine chopped tomatoes, basil and olive oil and season with salt and pepper to taste. In a separate bowl, combine softened cheese and roasted garlic. First, grease the bread with curd-garlic mixture, and then lay out the tomatoes and basil.
Смешайте нарезанные помидоры, базилик и оливковое масло, посолите и поперчите по вкусу. В отдельной миске смешайте размягченный сыр и запеченный чеснок. Сначала смажьте хлеб творожный-чесночной массой, а затем выложите томаты с базиликом.