Chop the greens for the filling. Melt the butter. Cut the fish into thin slices.
Измельчите зелень для начинки. Растопите масло. Нарежьте рыбу на тонкие слайсы.
Mix eggs with flour, milk, melted butter, salt and knead the dough for pancakes. Bake pancakes in a heated frying pan, periodically greasing with butter.
Яйца смешайте с мукой, молоком, растопленным маслом, солью и замесите тесто для блинов. Выпекайте блины на разогретой сковороде, периодически смазывая сливочным маслом.
Mix sour cream with lemon juice and zest, add salt to taste.
Смешайте сметану с соком и цедрой лимона, посолите по вкусу.
Assemble the cake: place sour cream, fish slices on each pancake and top with a pancake. Repeat until you run out of ingredients.
Соберите торт: на каждый блин выложите сметанный крем, слайсы рыбы и сверху блин. Повторяйте пока не закончатся ингредиенты.