Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Beat the yolks well until white foam.
Хорошо взбейте желтки до белой пены.
Pour the cream into a saucepan, add vanilla sugar and white sugar, bring to the first signs of a boil, stirring constantly. Add chocolate, cocoa powder and bring the mixture to a homogeneous consistency of liquid sour cream.
В сотейник влейте сливки, добавьте ванильный сахар и белый сахар, доведите до первых признаков кипения, постоянно помешивая. Добавьте шоколад, какао-порошок и доведите смесь до однородной консистенции жидкой сметаны.
Carefully pour the chocolate mixture into the yolks and stir. Pour the creme brulee mixture into molds and bake at 150°C for 25-30 minutes.
Аккуратно влейте шоколадную смесь в желтки и перемешайте. Разлейте заготовку для крем-брюле по формочкам и выпекайте при 150 °С в течение 25-30 минут.
Cover the finished creme brulee with foil and refrigerate for at least 3 hours. Next, sprinkle cane sugar on top in an even layer and burn with a torch until crispy.
Готовый крем-брюле накройте фольгой и охлаждайте минимум 3 часа. Далее насыпьте сверху ровным слоем тростниковый сахар и обожгите горелкой до хрустящей корочки.