Cut the potatoes into slices. Chop the garlic. Grate Parmesan on a fine grater.
Нарежьте картофель слайсами. Измельчите чеснок. Натрите пармезан на мелкой терке.
Pour the cream into a saucepan, add spices, garlic and, stirring continuously, bring to a boil.
Влейте сливки в сотейник, добавьте специи, чеснок и, непрерывно помешивая, доведите до кипения.
Fry the bacon until crispy.
Обжарьте бекон до хруста.
Place a layer of potatoes in a deep dish, then a layer of bacon and another layer of potatoes. Pour in the mixture with cream and bake in an oven preheated to 180°C for 35-40 minutes. Sprinkle the Parmesan over the gratin and place in the oven for another 10 minutes.
В глубокую посуду выложите слой картошки, затем слой бекона и снова слой картофеля. Влейте смесь со сливками и выпекайте в разогретой до 180 °С духовке в течение 35-40 минут. Посыпьте гратен пармезаном и отправьте в духовку еще на 10 минут.