Grate the cheese on a fine grater. Chop the garlic and onion.
Натрите сыр на мелкой терке. Измельчите чеснок и лук.
Fry the onion and garlic in butter, add the rice and fry for 2-3 minutes, stirring continuously, until the rice is translucent.
Обжарьте на сливочном масле лук и чеснок, добавьте рис и жарьте 2-3 минуты, непрерывно помешивая, до прозрачности риса.
Add seasonings to the rice, pour in dry white wine and gradually add broth to the desired consistency. Remember to stir the rice until it is cooked.
В рис всыпьте приправы, влейте белое сухое вино и постепенно добавляйте бульон, до нужной консистенции. Не забывайте помешивать рис, пока он не приготовится.
Add spinach and Parmesan to the pan and stir gently.
В кастрюлю добавьте шпинат, пармезан и аккуратно перемешайте.