Chop the garlic, chop the onion. Clean the meat from films and excess fat and dry it with a paper towel, add salt and pepper to taste.
Измельчите чеснок, нарежьте лук. Очистите мясо от пленок и лишнего жира и обсушите его бумажным полотенцем, посолите и поперчите по вкусу.
In a blender, puree the mixture of onion, butter, dried thyme and rosemary until mushy.
В блендере измельчите до кашеобразного состояния смесь из лука, масла, сушеного тимьяна и розмарина.
Place the meat in an airtight container, coat it with marinade and leave in the refrigerator for 8 hours.
Положите мясо в герметичный контейнер, смажьте его маринадом и оставьте в холодильнике на 8 часов.
Wrap the marinated meat in foil, put rosemary on top and bake in a preheated oven at 190°C for 50 minutes. Then open the foil and cook the meat until golden brown.
Заверните замаринованное мясо в фольгу, сверху положите розмарин и выпекайте в разогретой духовке до 190 °С в течение 50 минут. Затем раскройте фольгу и доготовьте мясо до румяной корочки.