Chop the garlic and herbs.
Измельчите чеснок и зелень.
Salt the fish. To do this, mix salt and sugar in a bowl, dry the fish well with paper napkins and rub it on all sides with a mixture of salt and sugar. Place the fillets in an airtight container in the refrigerator and leave overnight.
Засолите рыбу. Для этого в миске смешайте соль с сахаром, рыбу хорошо обсушите бумажными салфетками и натрите ее со всех сторон смесью из соли и сахара. Поместите филе в герметичный контейнер в холодильник и оставьте на сутки.
Mix cream cheese with garlic and herbs, add juice and lemon zest and mix again.
Смешайте сливочный сыр с чесноком зеленью, добавьте сок и цедру лимон и еще раз перемешайте.
Cut the finished fish into slices, put the filling on each piece and form into rolls. Secure each roll with a skewer so that it does not fall apart.
Нарежьте готовую рыбу слайсами, выложите на каждый кусочек начинку и сформируйте рулетики. Каждый рулет закрепите шпажкой, чтобы он не распался.