Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Sprinkle the chicken breast with orange juice, salt and pepper and leave to marinate for half an hour.
Сбрызните куриную грудку соком апельсина, посолите, поперчите и оставьте мариноваться на полчаса.
Place the rosemary sprigs in a fireproof dish, top the breast with orange juice and cover with foil or baking paper. Bake in an oven preheated to 220°C for 15-20 minutes.
Выложите в огнеупорную посуду веточки розмарина, сверху грудку в апельсиновом соке и закройте фольгой или бумагой для выпекания. Запекайте в заранее разогретой до 220 °С духовке в течение 15-20 минут.
Place all dressing ingredients in a separate bowl and mix well.
Поместите в отдельную миску все ингредиенты для заправки и хорошо перемешайте.
Place lettuce leaves on a salad plate, top with chopped chicken and prepared dressing.
Выложите листья салата в салатную тарелку, сверху нарезанную курицу и готовую заправку.