Cut the beef into thin slices. Finely chop the garlic. Cut the mushrooms into slices. Cut the onion into cubes. Cook the pasta until al dente.
Нарежьте говядину тонкими слайсами. Мелко измельчите чеснок. Нарежьте грибы пластинками. Нарежьте лук кубиками. Отварите пасту до состояния аль денте.
Fry the beef in olive oil on both sides until cooked, add salt and pepper to taste. Place the cooked meat in a separate container.
Обжарьте говядину на оливковом масле с двух сторон до готовности, посолите и поперчите по вкусу. Выложите готовое мясо в отдельную емкость.
Place onions and champignons in the same frying pan, fry for 5-7 minutes, pour in dry white wine.
В эту же сковороду выложите лук и шампиньоны, жарьте 5-7 минут, влейте сухое белое вино.
In a separate bowl, mix the broth with wheat flour and pour into the roast. Cook for 5 minutes and add natural yoghurt. Place the meat in the creamy mushroom sauce and turn off the stove.
В отдельной миске смешайте бульон с пшеничной мукой и влейте в зажарку. Готовьте 5 минут и добавьте натуральный йогурт. Выложите мясо в сливочно-грибной соус и выключите плиту.