Prepare all the ingredients specified in the recipe. Wash the tomatoes, cucumber and bell pepper and dry with a paper towel. Peel the onion and cucumber. Remove the olives from the jar and dry a little. Remove the feta from the package.
Подготовьте все ингредиенты, указанные в рецепте. Помидоры, огурец и болгарский перец помойте и просушите бумажным полотенцем. Лук и огурец очистите от кожуры. Маслины достаньте из банки и немного просушите. Фету достаньте из упаковки.
Cut the cucumber lengthwise and cut into slices 5-7 mm thick.
Огурец разрежьте вдоль и нарежьте на слайсы толщиной 5-7 мм.
Remove the stem from the tomatoes. Cut them into slices 1.5-2 cm in size.
У помидоров удалите плодоножку. Нарежьте их дольками размером 1,5-2 см.
Cut the bell pepper into large 1 cm cubes.
Болгарский перец нарежьте на крупные кубики размером 1 см.
Cut the onion into rings 2 mm thick.
Лук нарежьте кольцами толщиной 2 мм.
Cut the feta into medium cubes.
Фету нарежьте средним кубиком.
Place all ingredients, including olives, in a bowl. Season with olive oil, sprinkle with dry herbs, salt and pepper. Stir gently.
В миску выложите все ингредиенты, включая маслины. Заправьте оливковым маслом, посыпьте сухими травами, посолите и поперчите. Аккуратно перемешайте.
Garnish the finished salad with dill sprigs and serve.
Готовый салат украсьте веточками укропа и подавайте.
Do not add lettuce to the filling; instead, place the lettuce on a serving plate and place the main ingredients of the dish on top.
Не добавляйте листья салата в начинку, лучше выложите листья салата на сервировочное блюдо, а сверху разложите основные ингредиенты блюда.