Clean the shrimp. Chop the onion and garlic. Divide the broccoli into florets.
Очистите креветки. Измельчите лук и чеснок. Разделите брокколи на соцветия.
Fry onion and garlic in olive oil. After a minute, add shrimp, salt and spices. Fry, stirring, for 3-4 minutes. Transfer the finished shrimp to another container.
Обжарьте на оливковом масле лук и чеснок. Через минуту добавьте креветки, соль специи. Обжаривайте, помешивая, 3-4 минуты. Готовые креветки переложите в другую емкость.
Boil pasta in salted water until al dente, drain and reserve 50 ml of broth.
Отварите пасту в подсоленной воде до состояния аль денте, слейте воду и сохраните 50 мл отвара
Fry the vegetable mixture and broccoli over high heat for 5 minutes.
Обжарьте на сильном огне овощную смесь и брокколи в течении 5 минут.
Add wine and shrimp to vegetables and simmer until wine has completely evaporated, about 2 minutes.
В овощи добавьте вино, креветки и тушите, пока вино полностью не испарится, примерно 2 минуты.
Add lemon juice, broth, spaghetti and mix well.
Добавьте лимонный сок, отвар, спагетти и хорошо перемешайте.