Prepare your ingredients.
Подготовьте ингредиенты.
Sift the flour, add the egg, condensed milk, salt, and soda slaked with vinegar. Knead into a smooth, elastic dough.
Просейте муку, добавьте яйцо, сгущенное молоко, соль, а также соду, гашенную уксусом. Замесите гладкое упругое тесто.
Divide the resulting dough into 8 pieces, roll them out and cut out cakes of the same diameter.
Разделите полученное тесто на 8 кусочков, раскатайте их и вырежьте коржи одинакового диаметра.
Heat a frying pan (without adding oil) and fry the cakes alternately on both sides over low heat.
Разогрейте сковороду (без добавления масла) и обжарьте коржи поочередно с двух сторон на медленном огне.
While the cakes are cooling, prepare the cream: mix boiled condensed milk with butter in a bowl until smooth.
Пока коржи остывают, приготовьте крем: смешайте в миске вареную сгущенку со сливочным маслом до однородной консистенции.
Grease each cake with cream and assemble the cake. Sprinkle the top of the cake with crumbs from the remaining dough.
Смажьте каждый корж кремом и соберите торт. Верхушку торта посыпьте крошкой от остатков теста.
Place the cake in the refrigerator for a while so that it is well soaked.
Поставьте торт на время в холодильник, чтобы он хорошо пропитался.