Preheat oven to 200°C. Rinse the meat, dry and cut into portions. Cut the tomatoes into circles and the onion into rings. Chop the garlic and herbs, and grate the cheese on a coarse grater. Cut the potatoes into thin slices.
Разогрейте духовку до 200°C. Мясо промойте, обсушите и нарежьте порционно. Помидоры нарежьте кружочками, а лук кольцами. Чеснок и зелень измельчите, а сыр натрите на крупной терке. Картофель нарежьте тонкими кружочками.
Beat pieces of meat on both sides, salt and pepper to taste.
Отбейте куски мяса с двух сторон, посолите и поперчите по вкусу.
Mix mayonnaise with sour cream, add herbs and garlic. Salt and pepper to taste.
Смешайте майонез со сметаной, добавьте зелень и чеснок. Посолите и поперчите по вкусу.
Pour oil over the chopped potatoes and mix thoroughly.
Нарезанный картофель полейте маслом и тщательно перемешайте.
Place the potatoes overlapping in the pan, brush with sauce, distribute the onion rings on top, then the meat and brush with the sauce again. Place tomatoes on top. Bake in an oven preheated to 200°C for 30-40 minutes. Then remove the meat, sprinkle it with cheese and bake for another 10-15 minutes.
Выложите в форму картофель внахлест, смажьте соусом, сверху распределите кольца лука, далее мясо и снова смажьте соусом. Сверху положите помидоры. Запекайте в заранее разогретой до 200°C духовке 30-40 минут. Потом выньте мясо, присыпьте его сыром и запекайте еще 10-15 минут.