Peel the garlic. Wash the cherry tomatoes and dry them with a paper towel. Cut off the required amount of bread.
Чеснок очистите. Черри помойте и просушите бумажным полотенцем. Отрежьте необходимое количество хлеба.
Heat a dry frying pan and toast the baguette slices for 2 minutes on each side.
Разогрейте сухую сковороду и подсушите на ней ломтики багета по 2 минуты с каждой стороны.
Cut cherry tomatoes in half.
Помидоры черри разрежьте пополам.
Cut the suluguni into 1 cm cubes.
Сулугуни нарежьте кубиком размером 1 см.
In a deep bowl, combine cherry tomatoes and cheese. Season everything with olive oil, squeeze out a clove of garlic, add Provençal herbs, salt and pepper. Stir.
В глубокой миске смешайте помидоры черри и сыр. Заправьте всё оливковым маслом, выдавите зубчик чеснока, добавьте прованские травы, посолите и поперчите. Перемешайте.
Place arugula on baguette.
На багет выложите руколу.
Top with cheese and tomato filling. Bruschetta is ready.
Сверху выложите начинку из сыра и томатов. Брускетты готовы.
Place the finished bruschetta on a plate and drizzle with balsamic cream.
Готовые брускетты выложите на тарелку и сбрызните крем-бальзамиком.