Boil the potatoes until tender, and chop the mushrooms and onions.
Картофель отварите до готовности, а грибы и лук измельчите.
Heat a frying pan with vegetable oil and fry the onions and mushrooms until tender, add salt and season with spices.
Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте до готовности лук и грибы, посолите и приправьте специями.
Mash the boiled potatoes, add wheat flour and egg. Salt and pepper to taste.
Отварной картофель разомните, добавьте пшеничную муку, яйцо. Посолите и поперчите по вкусу.
Dust your work surface with cornmeal and place 2-3 tbsp. l. potatoes and smooth. Place some mushroom filling in the center and pinch the edges.
Присыпьте рабочую поверхность кукурузной мукой, выложите 2-3 ст. л. картофеля и разровняйте. В центр положите немного грибной начинки и защипните края.
Dip the zrazy in cornmeal. Heat a frying pan with vegetable oil and fry the zrazy on both sides until golden brown.
Обваляйте зразы в кукурузной муке. Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте зразы с двух сторон до румяной корочки.