Prepare ingredients for cooking pork in sweet and sour sauce. Cut the meat into plastic pieces and beat well. Wash tomatoes, peppers, carrots. Remove the skins from the tomatoes by pouring boiling water over them. Cut all vegetables and pineapples into large slices.
Подготовьте продукты для приготовления свинины в кисло-сладком соусе. Мясо нарежьте пластиками и хорошо отбейте. Помидоры, перец, морковь помойте. Удалите с помидоров шкурку, обдав их кипятком. Нарежьте крупными ломтиками все овощи и ананасы.
Marinate the meat. Mix soy sauce, starch and flour. Pour this mixture over the pork pieces. Let the meat sit for 20 minutes.
Замаринуйте мясо. Смешайте соевый соус, крахмал и муку. Залейте этой смесью кусочки свинины. Дайте мясу постоять 20 минут.
Prepare the vegetables. While the meat is marinating, fry the peppers, carrots, tomatoes and pineapples in a frying pan in olive oil for 5-7 minutes. Place the fried vegetables on a plate.
Подготовьте овощи. Пока мясо маринуется, обжарьте на сковороде на оливковом масле перец, морковь, помидоры и ананасы 5-7 минут. Обжаренные овощи переложите в тарелку.
Cook the meat. Fry the pork pieces in the same frying pan on both sides for 10-15 minutes.
Приготовьте мясо. Обжарьте кусочки свинины на той же сковороде с двух сторон 10-15 минут.
Make sweet and sour sauce. Mix rice vinegar, sugar and ketchup.
Сделайте кисло-сладкий соус. Смешайте рисовый уксус, сахар и кетчуп.
Finish cooking the pork in the sweet and sour sauce. Add vegetables and sauce to the pan with the meat. Simmer for 5-10 minutes over medium heat.
Завершите приготовление свинины в кисло-сладком соусе. Добавьте в сковороду к мясу овощи и соус. Тушите 5-10 минут на среднем огне.
Serve pork in sweet and sour sauce along with a side dish of boiled rice.
Подавайте свинину в кисло-сладком соусе вместе с гарниром из отварного риса.