If you are using frozen chicken, you must defrost it first. It is better to do this in the refrigerator for 5 hours.
Если используете замороженное куриное филе, необходимо сначала его разморозить. Делать это лучше в холодильнике в течение 5 часов.
Prepare the chicken fillet. Lightly beat the meat. Use a sharp knife to cut pockets into the fillet. Cut the ham into thin slices and divide into three parts. Grate the cheese on a coarse grater. Squeeze out the garlic. Mix cheese with garlic, divide into three parts. Place grated cheese in a piece of ham and roll it up. Place the fillet in the pocket.
Подготовьте куриное филе. Мясо слегка отбейте. Прорежьте острым ножом в филе кармашки. Ветчину нарежьте тонкими ломтиками, разделите на три части. Сыр натрите на крупной терке. Чеснок выдавите. Смешайте сыр с чесноком, разделите на три части. В кусочек ветчины положите тертый сыр, сверните рулетом. Поместите в кармашек филе.
Bread the fillet. In one bowl, mix flour with salt and pepper mixture. In another bowl, beat the egg with mustard. Place breadcrumbs on a third plate. Dredge each fillet in flour, dip in egg mixture, and roll in breadcrumbs. Place the breasts on a baking sheet.
Запанируйте филе. В одной тарелке смешайте муку с солью и смесью перцев. В другой тарелке взбейте яйцо с горчицей. В третью тарелку насыпьте панировочные сухари. Каждое филе обваляйте в муке, обмакните в яичной смеси, обваляйте в панировочных сухарях. Поместите грудки на противень.
Prepare cordon bleu. Bake the fillet in the oven preheated to 200 degrees for 15 minutes. Remove the fillets from the oven, turn them over to the other side and bake for another 15 minutes.
Приготовьте кордон блю. Выпекайте филе в духовке, разогретой до 200 градусов, 15 минут. Достаньте филе из духовки, переверните на другую сторону и выпекайте еще 15 минут.
Serve the cordon bleu hot, cutting the fillet in half to reveal the beautiful filling.
Подавайте кордон блю горячим, разрезав филе пополам, чтобы было видно красивую начинку.